Stories

Jessica

“It was a huge surprise…”

Searching on Google, I found the web site of Colombiatupais. I got excited about it and right away I called Adry. She told me about how was born this website and about the Gyna’s excellent job.

I was in my fifth month of pregnancy and I wonder whether it will be appropriate to start searching my roots at that exactly moment. After my conversation with Adry, I had such a nice peaceful that I decided to begin searching. I sent my documents to Gyna, and in short time she had made it. It was a huge surprise that everything had gone so quickly. Later I received photos and all the information about my mother and other family.

This experience had a great effect on me and it has not been easy, because it is hard to get used to receive so much so quickly. I’m also happy because after this, Gyna has always helped me and has been open to answer all my questions.

At this point, I have contact with my biological family by email, but in the future I will go to meet them in Colombia. I recommend to everyone who is adopted to search its roots, and do not hesitate to contact Adry and Gyna. They will give you a lot of information and get compromise with your history.

j.p.vandenhorn@gmail.com

Jessica

“Ik was enorm verrast…”

Via google ben ik op de website van www.colombiatupais.com terecht gekomen.Ik was gelijk enthousiast, en heb eerst contact gehad met Adry Hagenbeek, zij vertelde mij hoe deze website tot stand is gekomen, en welke rol Gyna vervuld.

Ik was op dat moment 5 maanden zwanger en vroeg mij wel af of het verstandig zou zijn op dit moment mijn roots te gaan zoeken. Ik had een goed gevoel na de gesprekken die met Adry had, dus besloot er voor te gaan. Ik heb mijn geboortepapieren digitaal naar Gyna verstuurd en al binnen een aantal weken was er resultaat. Ik heb Gyna gebeld en zij vertelde mij dat ze mijn moeder had gevonden. Ik was enorm verrast dat het zo snel gegaan is.

Toen is alles heel snel gegaan, ik ontving foto’s en informatie, ook over andere familieleden.Het heeft heel veel indruk op mij gemaakt, en ik heb het er ook wel moeilijk mee gehad, om alles te kunnen bevatten; juist omdat het zo snel ging.

Ik ben heel blij dat Gyna ook na de zoektocht altijd reageert op mijn mailtjes, en voor mij klaar staat als ik vragen heb.Het contact dat ik nu heb is uitsluitend via de mail, in de toekomst zit een bezoek aan Colombia er zeker aan te komen.Ik adviseer iedereen die geadopteerd is, en zijn/haar roots wil zoeken of nog twijfelt contact op te nemen met Adry en Gyna; zij kunnen je veel informatie geven, en zijn persoonlijk betrokken bij jouw verhaal.

j.p.vandenhorn@gmail.com

Jessica

“Fue una sorpresa enorme…”

Buscando en Google, encontré el sitio web de Colombiatupais. Me emocioné y enseguida llamé a Adry. Ella me dijo acerca de cómo nació este sitio web y sobre el excelente trabajo de Gyna.

Yo estaba en mi quinto mes de embarazo y me pregunté si sería apropiado empezar a buscar mis raíces en ese momento exacto. Después de mi conversación con Adry, tuve una paz tan agradable que decidí comenzar a buscar. Envié mis documentos a Gyna, y en poco tiempo lo había conseguido. Fue una gran sorpresa que todo hubiera ido tan rápido. Más tarde recibí fotos y toda la información sobre mi madre y mi familia.

Esta experiencia tuvo un gran efecto en mí y no ha sido fácil, porque es difícil acostumbrarse a recibir tanto y tan rápido. También estoy feliz porque después de esto, Gyna siempre me ha ayudado y ha estado abierto a responder a todas mis preguntas.

En este punto, tengo contacto con mi familia biológica por correo electrónico, pero en el futuro iré a conocerlos a Colombia. Recomiendo a todos los que son adoptados para buscar sus raíces, y no dude en ponerse en contacto con Adry y Gyna. Te darán mucha información y se comprometerán con tu historia.

j.p.vandenhorn@gmail.com