Op zoek


Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/g184r361cty6/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 186

Op zoek?

Het eerste dat je moet doen is alle informatie verzamelen die je over je biologische ouders hebt. Alle documenten die je adoptief ouders hebben gekregen op het moment van jouw adoptie.
Nadat we je documenten ontvangen hebben sturen we je zo snel mogelijk antwoord met de mogelijkheden die we zien en leggen we uit hoe we je naar je doel kunnen begeleiden.
Als we het samen eens zijn kunnen we beginnen met het verzamelen van de belangrijkste informatie en een diepgaand onderzoek gaan verrichten. Vanaf de dag dat we zijn overeengekomen je zoektocht te starten ontvang je zo veel mogelijk informatie over wat we hebben gedaan om ons doel te bereiken n.l. het vinden van je biologische familie. We proberen je goed op de hoogte te houden van het verloop van de zoektocht.
Het is heel belangrijk in gedachten te houden dat alle zoektochten verschillend zijn en de manier waarop mensen er mee omgaan ook! Hoe dan ook: wij hebben de juiste contacten op de juiste plaatsen die ons zullen helpen een ontmoeting met jouw familie te realiseren.

``Identity is a set of beliefs, opinions and capacities that connect young people with their past and guide them through the future``