Over CTP


Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/g184r361cty6/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 186
what

WE are doing?

ColombiaTuPais is ontstaan uit een oprechte ingeving van het hart. Aan de basis van dit initiatief staat een Colombiaanse, die ondanks dat ze bij haar biologische familie opgroeide, een sterke betrokkenheid voelt bij de bijzondere en vaak verbazingwekkende adoptie geschiedenissen.
Dit bracht haar ertoe dit initiatief in deze site vorm te geven en hoop te creëren voor diegenen voor wie de zoektocht naar hun roots één van de meest belangrijke zaken in hun leven is geworden. In de jaren dat ze in Nederland woonde maakte ze kennis met onze cultuur en kwam in contact met adoptie en leerde veel over dit onderwerp. Ook kwam ze er achter hoe belangrijk het is toe te werken naar de hereniging van hen die, om uiteenlopende redenen, ooit van elkaar gescheiden zijn.
ColombiaTuPais is het resultaat van haar eigen innerlijke behoefte om geadopteerden te helpen zoeken, die niet in staat zijn dit op eigen gelegenheid te doen en die nog niet iemand hebben gevonden die zich daarvoor met passie, respect en toewijding wil inzetten!

Looking for roots

We would love to continue with you in this journey to give you back your roots!

Translation and assistance

We are also always ready for the big reunion!

Gyna Hernandez

“Gezegend zijn om zoveel levens op zo’n prachtige manier te raken”

gyna@colombiatupais.com

Adry Hagenbeek

«Moeder van drie geweldige geadopteerde kinderen uit Colombia deel de passie voor  deze prachtige missie»

adryctp@hotmail.com

Diego Parra

“Begeleiden gezinnen in dit emotionel bijeenkomst proces”

parradiegom.81@gmail.com